Woonaccessoires

Naast ons ruime assortiment aan meubelen, is er ook genoeg keuze uit woonaccessoires. Van simpel naar chique, van eenvoudig naar creatief, wij kijken graag samen met u naar wat bij uw interieur past. Doordat wij bij DecoCenter veel verschillende stijlen aanbieden waarmee we kunnen combineren en inspireren, zijn wij er van overtuigd dat wij voor ieder zijn smaak iets hebben. Bent u  benieuwd naar ons assortiment aan woonaccessoires? Bekijk onze online webshop of.. Bezoek een van onze vestigingen waar onze medewerkers klaar staan met een warme bak koffie.

Vind u het lastig om zelf in te schatten welke woonaccessoires mooi bij uw interieur staan? Kom eens lang bij een van onze vestigingen,  onze medewerkers hebben oog voor interieur design en zullen goed weten welke accessoires mooi bij uw interieur zullen passen. Aarzel niet om langs te komen onze medewerkers helpen u graag verder.

Bent u benieuwd naar de interieurtrends van het moment? Op onze instagram pagina kunt u deze gemakkelijk volgen. Op deze pagina staan ook onze nieuwste uitgaven, met de link hieronder gaat u direct naar de pagina.

Bekijk DecoCenter op Instagram >